Radostná správa pre americkú hviezdu. Al Pacino sa vo veku 83 rokov znova stal otcom

ta3 TASR
16.6.2023 06:52

Americký herec Al Pacino sa vo veku 83 rokov znova stal otcom. Oznámil to vo štvrtok jeho agent Stan Rosenfield, informuje agentúra AFP.

Radostná správa pre americkú hviezdu. Al Pacino sa vo veku 83 rokov znova stal otcom
TASR/AP

V poradí štvrtý Al Pacinov potomok dostal meno Roman Pacino. Porodila ho hercova 29-ročná priateľka Noor Alfallahová.

Al Pacino známy z filmov ako - Krstný otec (1972), Zjazvená tvár (1983) či Vôňa ženy (1992), za ktorý získal aj Oscara - má už aj tri dospelé deti z predchádzajúcich vzťahov. S učiteľkou herectva Jan Tarrantovou má 33-ročnú dcéru Julie Marie a s herečkou Beverly D'Angelovou zase 22-ročné dvojčatá - syna Antona a dcéru Oliviu.

S Alfallahovou, ktorá bola v minulosti spájaná aj s rockerom Mickom Jaggerom, sa údajne začal stretávať vlani. Táto mladá celebrita sa na svojej stránke na Instagrame označuje za "rozprávačku". Na webstránke filmovej databázy IMDb je uvádzaná ako producentka viacerých filmov vrátane ešte neuvedenej novej snímky Billy Knight, v ktorej hrá aj Al Pacino.

Len nedávno sa otcom po siedmy raz stal Al Pacinov 79-ročný priateľ a herecký kolega Roberto De Niro. Al Pacino ho teraz podľa stanice Fox News predstihol v pomyselnej kategórii hollywoodskeho herca, ktorý sa stal otcom v najvyššom veku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok