Hrať je náročné. Tvrdia tváre ta3, ktoré nakrúcali so známym režisérom

ta3
15.6.2023 14:09

Televízia ta3 sa po 22 rokoch sťahuje do nových priestorov a plánuje aj viaceré zmeny. Tie z časti prezentuje najnovší televízny spot, v ktorom si zahrali známe tváre spravodajskej televízie pod taktovkou uznávaného režiséra Jonáša Karáska, ktorý režíroval viaceré úspešné filmy : Amnestie, Kandidát a naposledy čiernu komédiu Invalid.

V spote sa objavia aj tváre najsledovanejšej nedeľnej relácie Rastislav Iliev a Richard Dírer, ktorí síce nič nehovoria, ale museli používať prekvapenú výrazovú mimiku, keď zbadali nadrozmerné telefóny. Práve tie sú v spote symbolom niečoho zastaralého, nemotorného a zbytočne dlhého.

"Pracovať s Jonášom Karáskom je ako ísť do Prátru na kolotoče a keď vyskúšate prvý, chcete naň ísť opäť a opäť. Skvelá skúsenosť a verím, že sa ešte pracovne stretneme," povedal moderátor ta3 Rastislav Iliev.

"Bola to síce náročná, ale zábavná akcia. Veď nič som nehovoril, iba gúľal očami. A to ja veru viem, keď ide o nadrozmerné veci," dodal moderátor Richard Dírer.

Najnovšie trendy

"Náš nový spot, ktorého koncept pripravila agentúra MullenLoweGGK a produkciu Martin Hudák, jemne humorným spôsobom podčiarkuje novú éru ta3. Nemeníme len sídlo televízie, ale aj technológie a  programovú štruktúru. Konzumácia spravodajského obsahu je iná ako kedysi, je multiplatformová. Publikum očakáva, že dostane relevantný spravodajský obsah na viacerých platformách 24 hodín denne. Tomuto trendu sa snažíme prispôsobovať aj my v televízii,“ povedala Olga Dúbravská, riaditeľka marketingu v ta3.

ta3 ta3

"Divákom v novej televízii ponúkneme projekciu na modernej štúdiovej LED stene, ktorá je jednou z najväčších v rámci českého a slovenského televízneho trhu. Zároveň ju bude dopĺňať moderný digitálny horizont s vysokým rozlíšením, ktorý má dvojnásobnú plochu oproti súčasnému. Súčasťou produkčného systému bude popredná technológia s prvkami umelej inteligencie, ktorá zvýši flexibilitu vysielania. Okrem toho spúšťame aj nový spravodajský formát Flešky. Ide o krátke dynamické headlinové spravodajstvo v dĺžke do 2 minút, ktoré kopíruje najnovšie trendy a dopyt po aktuálnych, krátkych a rýchlych informáciách," povedal generálny riaditeľ ta3 Ján Svoboda.

Televízia ta3 odštartuje vysielanie z nových priestorov premiérovo už 18. júna o jedenástej hodine, kedy štartuje jej najsledovanejšia relácia V politike.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok