Kaliňák: Inštitúcie sa snažia ovplyvniť voľby. Veziete sa na vlne konšpiračných teórií, oponoval Valášek

ta3
7.6.2023 14:53

Do volieb zostávajú necelé štyri mesiace a v kampani sa začína pritvrdzovať. Do centra pozornosti vstupuje téma boja za zachovanie demokracie po voľbách. Je to len zástupná téma na odpútanie pozornosti od vážnejších vnútropolitických problémov? Kto živí tieto teórie? Je tu snaha oboch táborov ešte viac polarizovať spoločnosť, aby každá strana získala čo najviac hlasov od svojich prívržencov? O aktuálnej politickej situácii diskutovali Tomáš Valášek a Robert Kaliňák.

Kampaň sa teraz sústreďuje na témy, kam bude smerovať Slovensko. Strana Smer prichádza s informáciami, že aj slovenské delegácie chodia do zahraničia kvázi likvidovať slovenskú opozíciu. "Predkladáme jasné dôkazy o tom, akým spôsobom sa jednotlivé inštitúcie, domáce i zahraničné, snažia ovplyvniť výsledok volieb. Je to zarážajúce," uviedol Kaliňák. Dodal, že chcú ovplyvniť verejnú mienku.

Valášek z mimoparlamentného Progresívneho Slovenska si myslí, že strana Smer vie veľmi dobre pretočiť informácie tak, aby zneli ako útok na ich kampaň a kandidatúru. "Smer sa rozhodol viesť na vlne konšpiračných teórií," povedal Valášek.

Celý diel relácie Tak takto?! si môžete pozrieť nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok