Muž, ktorý sa podpálil v areáli prešovského gymnázia, svojim zraneniam podľahol

ta3 TASR
1.6.2023 15:29

Muž, ktorého v stredu 31. mája previezli z Prešova s ťažkými popáleninami a v život ohrozujúcom stave, vo štvrtok 1. júna podľahol zraneniam v košickej nemocnici. Potvrdila to Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú nemocnica v košickej Šaci patrí.

"Pacient, ktorý bol včera vrtuľníkom leteckej záchrannej služby prevezený s ťažkými popáleninami a v bezprostrednom ohrození života na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice AGEL Košice-Šaca, napriek enormnej snahe celého lekárskeho tímu, dnes na poludnie, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahol. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedla hovorkyňa AGEL SK Martina Pavliková.

Podľa informácií ta3 našli horiaceho muža žiaci s učiteľkou počas hodiny biológie v školskej záhrade. Vrtuľníkom ho previezli do košickej nemocnice v Šaci. 

Záchranári ho po prevoze uviedli do umelého spánku a po zabezpečení základných životných funkcií bol v kritickom stave na umelej pľúcnej ventilácii vrtuľníkom transportovaný na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Košiciach.  

Zisťovateľ príčin vzniku požiaru stanovil ako najpravdepodobnejšiu príčinu vzniku požiaru úmyselné konanie osoby.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok