Tak takto?!: Pčolinský vyzval stranu Smer, nech nehovorí o amerických agentoch. Prepojenie s USA počas ich vládnutia bolo silnejšie, tvrdí

ta3/Patrik Mindžák
1.6.2023 14:28

O takmer štyri mesiace Slovensko čakajú predčasné parlamentné voľby, o mesiac sa skladajú kandidátky a približne o týždeň sa vyhlási termín volieb. Aká bude kampaň? Bude špinavá? Bude do nej niekto alebo niečo zasahovať? V relácii Tak takto?! o tom porozprávali podpredseda parlamentu a strany Smer-SD Juraj Blanár a podpredseda parlamentu a strany Sme rodina Peter Pčolinský.

dxfvds_5.jpg
TA3

"Sú to vymyslené veci, potrebujú zahltiť priestor, aby sa zbavili zodpovednosti. My sme však včera prišli s vážnymi dôkazmi, predstavili sme jednu zo správ zo služobnej cesty 21 úradníkov," začal Blanár. Hovoril, že to je zneužitie vládnej moci na boj proti opozícii pred voľbami.

Pčolinský ozrejmil, že Fico nikdy nebol americký agent, keď bol v Spojených štátoch amerických a zastupoval záujmy Slovenska. Vyzval stranu Smer, nech o tom nehovorí, lebo keby sa držali faktov, tak oni sú najväčší americkí agenti podľa toho, čo ich vládnutie spájalo s USA.

"Ja osobne som za to, aby sa prerokovali body, ktoré sú nevyhnutné na chod Slovenska alebo ktoré vyriešia akútny problém. Ostatné návrhy by som hodil do koša," ozrejmil Pčolinský s tým, že týmto ľuďom ide len o volebnú kampaň.

Čo sa týka vyslovenia dôvery úradníckej vláde, Sme rodina si počká na programové vyhlásenie vlády a na základe toho sa rozhodne. Strana Smer-SD dôveru neudelí.

Celú reláciu Tak takto?! s Petrom Pčolinským a Jurajom Blanárom si môžete pozrieť nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok