Novinky na ta3

ta3
17.5.2023 12:59

Televízia ta3 sa po 22 rokoch sťahuje z priestorov na Gagarinovej ulici a už onedlho bude vysielať z novej budovy TOWER 5, v ktorej je jej nové sídlo a štúdiá.

Divákom v novej televízii ponúkneme projekciu na modernej štúdiovej LED stene, ktorá je jednou z najväčších v rámci českého a slovenského televízneho trhu. Zároveň ju bude dopĺňať moderný digitálny horizont s vysokým rozlíšením, ktorý má dvojnásobnú plochu oproti súčasnému. Súčasťou produkčného systému bude popredná technológia s prvkami umelej inteligencie, ktorá zvýši flexibilitu vysielania.

S presťahovaním Televízie ta3 upravujeme aj programovú štruktúru a meníme vizuál najsledovanejšej relácie ta3 V politike, ktorá každú nedeľu osloví 359-tisíc divákov.

Televízia ta3 spúšťa od 19. 6. 2023 nový spravodajský formát s názvom Flešky. Ide o krátke dynamické headlinové spravodajstvo v dĺžke do 2 minút, ktoré kopíruje najnovšie trendy a dopyt po aktuálnych, krátkych a rýchlych informáciách. Tie vieme distribuovať v rámci mediálnej konvergencie na všetkých platformách.

Zároveň rušíme názov relácie Tak takto?!. Formát však zostáva v programovej štruktúre ta3 pod názvom Téma, ktorá bude vo vysielaní televízie ráno o 9.30 hod., na obed o 12.30 hod. a aj v tradičnom večernom slote o 19.50 hod.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok