Zázračný nápoj na chudnutie v spánku: Počas noci zaútočí najmä na tuk na bruchu

TA3/zm
23.5.2023 16:00

Nápoj pripravený len z dvoch ingrediencií dokáže počas noci spaľovať tuk. A čo je ešte lepšie, najviac funguje na pneumatiku okolo pása.

Zázračný nápoj na chudnutie v spánku: Počas noci zaútočí najmä na tuk na bruchu
Freepik

Pre toto chudnutie nemusíte urobiť veľa. Stačí každý večer tesne pred spaním vypiť zázračný elixír z dostupných surovín, ktoré sa počas spánku postarajú o to, aby ste schudli.

Mäta a citrón

Tými zázračnými ingredienciami, ktoré treba vypiť, sú mäta a citrón. Možno ich pijete pravidelne počas dňa, no vtedy nemajú až taký účinok na chudnutie, ako keď si ich dáte pred spaním. Citrón blahodarne pôsobí na tráviaci trakt. Vôňa mäty zas znižuje chuť do jedla, čo zdanlivo v noci neoceníte, pretože by ste tak či tak nejedli. Ale pravidelná konzumácia tejto aromatickej bylinky udržiava na uzde chuťové poháriky aj počas dňa. Kombinácia týchto dvoch ingrediencií navyše na telo pôsobí detoxikačne, čo samo o sebe odplaví tiež nejaké kilogramy.

Čaj na chudnutie

Dve suroviny už máme, ale na chudnutie je podstatné aj to, ako si ich pripravíte. Jednať by sa malo o horúci čaj. Najlepšie je zaliať čerstvú mätu a priliať do čaju odšťavený citrón. Na cukor či med však zabudnite, nápoj by mal byť pomerne kyslý. Teplota nápoja má na zhadzovanie kíl rovnako vplyv. Upokojuje žalúdok a naštartuje trávenie a metabolizmus. To všetko počas noci, kým vy oddychuje. Ide o to, že telo sa vtedy dokáže na chudnutie sústrediť oveľa viac, pretože nespotrebúva energiu na iné činnosti. Je pritom známe, že už samotný spánok má na zhadzovanie kíl vplyv.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok