Kapela Imagine Dragons vydala klip natočený na Ukrajine. Pozerajte a počúvajte, odkazuje Fedorov

ta3 čtk
11.5.2023 09:58

Populárna americká hudobná skupina Imagine Dragons zverejnila nový videoklip k piesni Crushed, ktorý bol natočený na frontovej línii na Ukrajine, napísal denník The Kyiv Independent. V klipe vystupuje mladý Ukrajinec Saša, ktorý prežil ostreľovanie svojho mesta, prišiel ale o všetko.

Kapela Imagine Dragons vydala klip natočený na Ukrajine. Pozerajte a počúvajte, odkazuje Fedorov
reprofoto Youtube/Imagine Dragons - Crushed

"Klip je venovaný Ukrajine a podpore (ukrajinského vládneho fondu) United24. Čoskoro povieme viac. Teraz sa len pozerajte. A počúvajte," povedal k videoklipu ukrajinský minister pre digitálnu transformáciu Mychajlo Fedorov. Klip "sleduje Sašu, mladého chlapca, ktorý vo svojom meste prežil mesiace ostreľovania. Sašov príbeh je srdcervúci, sú ale tisíce ďalších, ktorí podobne ako on zúfalo potrebujú pomôcť," píše sa v popise piesne na platforme YouTube.

Skupina Imagine Dragons patrí medzi ambasádorov ukrajinskej vládnej darcovskej platformy United24. Projekt založil priamo ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a je určený pre medzinárodnú charitatívnu pomoc Ukrajine. Jednou z ďalších známych tvárí, ktorá platformu podporuje, je aj herec Mark Hamill známy z Hviezdnych vojen.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok