Princ Harry priletel na korunováciu Karola III. Na letisku ho údajne nikto nečakal

ta3 Daily Mail.
5.5.2023 21:48

Princ Harry zrejme nebude na korunováciu kráľa Karola III. spomínať s nadšením. Na ceremónii vo Westminsterskom opátstve dostal potupné miesto niekde vzadu, a navyše, príbuzní ho údajne neprišli privítať, keď jeho lietadlo pristálo v Británii, píše Daily Mail.

Princ Harry priletel na korunováciu Karola III. Na letisku ho údajne nikto nečakal
TASR/AP

Jeho manželka Meghan sa korunovácie nezúčastní, zostane aj s deťmi doma v USA. Podľa informácií britského denníka mal vojvoda zo Sussexu priletieť do Anglicka v piatok popoludní súkromným tryskáčom na letisko Farnborough. Nachádza sa najbližšie k Windsorskému hradu. Neďaleko sa nachádza aj jeho ešte zatiaľ ešte oficiálne sídlo Frogmore Cottage. Tam má stráviť piatkovú noc. Na letisku ho údajne neprivítal nikto z rodiny a ani sa nedočkal oficiálnych pôct.

Očakáva sa, že Harryho cesta do Spojeného kráľovstva bude relatívne krátka a v sobotu sa zúčastní iba korunovačnej bohoslužby. Nepredpokladá sa, že sa pripojí k ďalším členom kráľovskej rodiny, ktorí sa po korunovácii zúčastnia viacerých podujatí, vrátane korunovačného koncertu na hrade Windsor.

Vojvoda sa pravdepodobne bude chcieť rýchlo vrátiť do Kalifornie, keďže jeho syn princ Archie Harrison má v deň korunovácie Karola III. štyri roky, dodáva Daily Mail.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok