Korunovácia britského kráľa na ta3: mimoriadne vysielanie a živé vstupy priamo z Londýna

ta3
3.5.2023 12:27

Veľká Británia chystá po 70 rokoch korunováciu a spravodajská Televízia ta3 bude pri tom! Atmosféru historickej udalosti priblížime 6. mája priamo z Londýna, ale aj v mimoriadnom vysielaní.

Karol III. si v sobotu oficiálne nasadí britskú imperiálnu korunu. Ta3 bude sprevádzať divákov celou udalosťou už hodiny pred korunovačným aktom.

Korunovácii Karola III. sme sa venovali už počas štvrtka a piatka. Vo vysielaní sme privítali britského veľvyslanca na Slovensku Nigela Bakera.

Redakcia ta3 pripravila pre divákov rozhovory, štúdiá a zaujímavosti z kráľovského dvora. Predstavíme si nového britského kráľa, jeho manželku Kamilu a priblížime si éru jeho predchodkyne - najdlhšie slúžiacej panovníčky Alžbety II. 

Pozvanie do ta3 prijali protokolistka Natália Horváthová aj dekan Fakulty politických vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici Branislav Kováčik. Mimoriadne vysielanie ta3 budú moderovať Patrícia Kordiaková a Tomáš Verníček, situáciu v Londýne už od štvrtka podrobne mapuje Róbert Zoľák. Sledujte korunováciu Karola III. už v sobotu vo vysielaní ta3 a na webe ta3.com!

Viac sa o detailoch korunovácie a programe dočítate v článku nižšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok