V Česku miznú ženy a mladé dievčatá. Polícia je zúfalá, žiada o pomoc verejnosť

ta3 tn.nova.cz
3.5.2023 08:00

Česká polícia pátra po niekoľkých mladých dievčatách a ženách, ktoré záhadne zmizli v priebehu dvoch týždňov. Niektoré nezvestné ešte nie sú plnoleté. Polícia je zúfalá a žiada verejnosť o pomoc, píše portál tn.nova.cz. Dievčatá a ženy pochádzajú z rôznych kútov Českej republiky, je po nich vyhlásené pátranie.

V Česku miznú ženy a mladé dievčatá. Polícia je zúfalá, žiada o pomoc verejnosť
Twitter/Policie ČR

Přerovskí kriminalisti hľadajú štrnásťročnú Anetu Zatloukalovú. Rodina jej zmiznutie ohlásila 25. apríla. Kriminalisti z Berouna pátrajú po Daniele Pálčikovej (22) z Královho Dvora. Jej zmiznutie ohlásila jej matka, ktorá s ňou bola naposledy v kontakte 20. apríla prostredníctvom SMS správ. Nezvestná trpí autoimunitnou poruchou a musí pravidelne navštevovať lekára, informovala podľa tn.nova.cz polícia.

Policajti taktiež pátrajú aj po pätnásťročnej Nikol Chudej. Naposledy ju videla jej matka 20. apríla, keď ráno odchádzala z domu do školy. Po vyučovaní sa však domov nevrátila. Podľa polície je známe, že experimentovala s drogami. Nezvestná je aj Žaneta Homolová (17) z Brnenska. Polícia po nej pátra od 18 apríla. Polícia v Karlovarskom kraji od 25. apríla taktiež pátra po dievčati (17) z detského domova, z ktorého odišla a nevrátila sa.

Kriminalisti z Prahy pátrali od 24. apríla aj po Viktórii Aksenjukovej (15), tú však našli začiatkom mája a z databázy nezvestných ju vylúčili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok