Budú kroky Martina Klusa smerovať k Demokratom? Nevylúčil ani prípadnú spoluprácu s KDH

ta3
20.4.2023 20:54

Obaja zabodovali v zahraničnej politike, ale napokon museli opustiť strany, ktoré reprezentovali v parlamente. Zatiaľ čo Gyimesi odišiel z OĽANO s úsmevom po podaní rúk, Klus s buchnutím dverí a následnou hanbou na európskej úrovni. Zmenili by niečo na svojom rozhodnutí vstúpiť o politiky?

td_10.jpg
TA3

"Dokonca im chcel nahovoriť, že sa na mňa na Slovensku chystá trestné oznámenie za korupciu," dodal. "Mrzí ma, že som niekedy bol blízko pri takomto type človeka," narážal na Sulíka. Potvrdil, že mal ambíciu ukončiť kariéru v slovenskej politike. 

Ďalšie kroky si musí premyslieť

"Záleží mi však na tom, aby Slovensko pokračovalo v zahranično-európskej politike. Priznávam, že mi je sympatický aj projekt Eduarda Hegera (strana Demokrati - pozn. red.)ale je mi sympatické aj to, aby sa do parlamentu dostalo KDH," skonštatoval Martin Klus s tým, že si musí premyslieť prípadnú kandidatúru v týchto stranách. 

"Len politický samovrah by išiel do vlády s niekým, kto trikrát povalil vlastnú vládu. SaS sa nachádza na hranici zvoliteľnosti, myslím si, že patrí aj do parlamentu, ale so súčasným lídrom (Richardom Sulíkom - pozn. red.) to je nemožné," uviedol Klus.

Celú reláciu Téma dňa si môžete pozrieť aj tu:

Strana 2 / 2
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok