Úradnícka vláda je lepšia ako marazmus, ktorý tu máme, tvrdí Pellegrini. Sulík označil Matoviča za najväčší problém

ta3
6.4.2023 20:55

Kým liberáli sa zbavili starej značky a osud novej zverili do rúk marketérovi, ktorý nevyhral prezidentskú kampaň Andrejovi Babišovi, Hlas spisuje petíciu. Hosťami relácie Téma dňa boli predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini, predseda strany SASKA Richard Sulík a politický marketér Adam Znášik.

20230406_tema_dna_sulik_pellegrini_3.jpg
TA3

Financovanie kampane a úradnícka vláda

Mimovládna organizácia Transparency International Slovensko pochválila SASKU za najtransparentnejší program.  Strana Hlas-SD skončila na chvoste rebríčka. Pellegrini v reakci na kritiku chýbajúceho transparentného účtu oznámil, že práve dnes (6. apríla) podpísal jeho zriadenie. "Nemáme čo skrývať," dodal Pellegrini.

Sulík na margo svojho vyjadrenia o tom, že stačilo vlády chaotických amatérov dodal, že "najväčší problém našej spoločnosti sa donedávna volal Igor Matovič". Zdôraznil, že to bola SASKA, ktorá vyriešila tento problém. 

Pellegrini pripustil možnosť, že úradnícka vláda by bola lepšia ako "marazmus, ktorý tu máme dnes". Zároveň líder Hlasu-SD zdôraznil, že úradnícka vláda by ich dôveru nedostala. Bude ju však rešpektovať, nakoľko ju považuje za "lepšie riešenie ako to, že nás bude terorizovať Eduard Heger".

"Keď sa prezidentka rozhodne vymenovať úradnícku vládu, budeme to rešpektovať a vyslovíme jej podporu," vyhlásil Richard Sulík.

Celú reláciu Téma dňa si môžete pozrieť nižšie:

Strana 2 / 2
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok