Úradnícka vláda je lepšia ako marazmus, ktorý tu máme, tvrdí Pellegrini. Sulík označil Matoviča za najväčší problém

ta3
6.4.2023 20:55

Kým liberáli sa zbavili starej značky a osud novej zverili do rúk marketérovi, ktorý nevyhral prezidentskú kampaň Andrejovi Babišovi, Hlas spisuje petíciu. Hosťami relácie Téma dňa boli predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini, predseda strany SASKA Richard Sulík a politický marketér Adam Znášik.

Po 14 rokoch zmenila strana Sloboda a Solidarita názov. Po novom sa z nej stala SASKA a s kampaňou jej pomáha marketér Marek Prchal, ktorý roky pôsobil v tíme Andreja Babiša. Sulík si nemyslí, že by to strane mohlo uškodiť. "Máme s ním explicitnú dohodu, že naša kampaň nebude postavená na útokoch a osočovaní, ale na tom, že budeme prezentovať náš porgram," vyhlásil Sulík. 

Pellegrini si myslí, že "služná kampaň nemá byť proti niekomu a niečomu, mala by byť o niečom a za niečo. Slušnosť by mala spočívať v tom, že sa nepredháňame v tom, kto viac urazí svojho politického oponenta". Dodal, že v Hlase chcú viesť pozitívnu kampaň a hovoriť o budúcnosti. "Som presvedčený, že hoc máme za sebou 30 rokov, sme sa na ceste ako Slovensko stratili. Potrebujeme diskutovať, kde to Slovensko chceme mať," tvrdí predseda strany Hlas-SD.

V druhej časti relácie Téma dňa sa k predvolebnej kampani vyjadril politický marketér Adam Znášik.

Kto sa dostane do parlamentu?

Strane Hlas-SD v predvolebných prieskumoch klesajú percentá, naopak Smer-SD sa umiestňuje na prvej priečke. Pellegrini je presvedčený, že "dnes, keď je veľké percento emócie u ľudí hnev, je väčší dopyt po niekom, kto ten hnev pomáha odventilovať". Pripomenul, že je dôležité, aby si ľudia uvedomili, že voľby sú o tom, komu odovzdajú svoj osud do rúk. "Pri voľbách by nemali rozmýšlať len o tom, kto im ulahodil v kampani, ale aj či sú presvedčení, že dotyčný bude viesť krajinu tak, ako si želajú."

Podľa Sulíka netreba prieskumy preceňovať a pripomenul, že do volieb ostáva ešte takmer šesť mesiacov, počas ktorých sa pomení veľa vecí.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 2 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok