V jednej z budov ministerstva obrany v Moskve horelo. Príčinu zisťujú

ta3 čtk
5.4.2023 19:19

Sídlo ruského ministerstva obrany v centre Moskvy nakrátko zachvátili plamene, uviedla s odkazom na hasičov agentúra TASS. Z okna niekoľkoposchodovej budovy stúpal dym, podľa vyhlásenia ministerstva sa oheň podarilo dostať po kontrolu. Nie sú hlásené žiadne zranenia, príčinou bola podľa záchranných zložiek zrejme závada elektrickej siete.

V jednej z budov ministerstva obrany v Moskve horelo. Príčinu zisťujú
Twitter/Russian Embassy, UK (ilu)

"V ulici Znamenka 19 začalo horieť v jednej z budov patriacich ministerstvu obrany. Silný požiar možno pozorovať v okne na treťom poschodí," uviedli skôr záchranné zložky. Pred 21:00 miestneho času (20:00 SELČ) hasiči oznámili, že sa im podarilo uhasiť otvorený oheň, ktorý zasiahol plochu 60 metrov štvorcových.

Podľa predbežných údajov záchranných zložiek bol požiar v budove spôsobený tým, že tamojšia elektrická sieť zo zatiaľ nespresnených dôvodov fungovala v núdzovom režime.

Požiar v rovnakej budove prepukol už v roku 2016, napísal denník Kommersant. Plamene sa vtedy z tretieho poschodia rozšírili aj na štvrté a piate poschodie a až na strechu, ktorá sa čiastočne prepadla.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok