KDH ohlásilo príchod novej posily. Expertom na energetiku a bezpečnosť bude Andrej Žiarovský

ta3
15.3.2023 11:11

Kresťanskodemokratické hnutie rozširuje svoj tím odborníkov. Andrej Žiarovský, ktorý pôsobí v riadiacich pozíciách najmä slovenských a českých energetických spoločností, sa stane odborníkom hnutia pre oblasti energetiky a bezpečnosti.

KDH ohlásilo príchod novej posily. Expertom na energetiku a bezpečnosť bude Andrej Žiarovský
Facebook/KDH (reprofoto)

Žiarovský než 20 rokov pôsobí vo vrcholových manažérskych pozíciách energetických spoločností na Slovensku aj v Českej republike. Okrem energetiky sa zaoberá vojenskou a námornou históriou, ako aj problematikou obrany a obranných technológií.

"V energetike platí, že rozhodnutia, ktoré urobíte alebo neurobíte dnes, sa prejavia o desiatky mesiacov či rokov. Aktuálna vládna koalícia svojím chaotizmom situáciu iba zhoršila. Štát má manažérske a zákonné nástroje, aby aj v tomto odvetví obnovil svoju autoritu. Musí len vedieť a chcieť ," uviedol Žiarovský. 

 "KDH sa odborne posilnilo a generačne obmenilo, potvrdením čoho je aj príchod nového experta Andreja Žiarovského. Energetiku a bezpečnosť považujeme za jedny z kľúčových tém doby, v ktorej žijeme dnes, a aj zajtrajška pre naše deti," povedal predseda hnutia Milan Majerský.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok