Justin Bieber zrušil zvyšok svojho turné. Fanúšikovia ho neuvidia v Prahe ani vo Viedni

ta3 čtk
1.3.2023 19:22

Kanadský spevák Justin Bieber zrušil zvyšok svojho turné Justice World Tour, v rámci ktorého mal vystúpiť aj v Prahe či vo Viedni. Umelec svoje koncerty už niekoľkokrát odložil kvôli zdravotným problémom, informoval server BBC News.

Justin Bieber zrušil zvyšok svojho turné. Fanúšikovia ho neuvidia v Prahe ani vo Viedni
Profimedia

Na turné mal Bieber vystúpiť v Spojených štátoch, v Austrálii či Európe. Pražský koncert bol naplánovaný na 12. marca v O2 Aréne, viedenský na 24. marca vo Wiener Stadthalle.

"Peniaze za zakúpené vstupenky Vám budú v najbližších dňoch automaticky vrátené na účet spoločností Ticketmaster alebo Ticketportal," píše sa na stránkach O2 arény.

Bieber turné niekoľkokrát odložil. Vlani v lete fanúšikom povedal, že za to môžu zdravotné problémy. Spevák trpel ochrnutím tváre po prekonaní Ramsey-Huntovho syndrómu, ktorý je charakterizovaný tvárovou slabosťou alebo paralýzou lícneho nervu. "Dospel som k záveru, že musím urobiť zo svojho zdravia prioritu," uviedol v septembri spevák, keď oznámil ďalší odklad koncertov. K zrušeniu turné sa Bieber nevyjadril a nezdôvodnil ho.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok