Redaktorka Showbizu prichádza po úspešnej spolupráci s Vašom Patejdlom s novou skladbou

ta3
21.2.2023 07:30

Dlhoročná rádiová moderátorka, redaktorka Showbizu a speváčka Martina Comisso prichádza s novou skladbou "NA NIČ SA NEHRAJ" venovanou mužom.

Redaktorka Showbizu prichádza po úspešnej spolupráci s Vašom Patejdlom s novou skladbou
Archív M. C.

"Po tom, ako som z rannej show istého rádia odišla, pristúpila som k životu maximálne kreatívne. Bolo na čase dať niečo do sveta a začať na sebe makať aj v hudobnej oblasti. Stále som len na začiatku a pri tejto skladbe určite nezostanem," hovorí redaktorka relácie Showbiz Martina Comisso, ktorú fanúšikovia žiadali, aby spravila nejaký vlastný song.

Textár ju oslovil na Instagrame

Moderátorka má veľkú základňu aj na sociálnych sieťach. Tam sa zoznámila s textárom Ľubomírom Kopálom, ktorý jej text ušil doslova na mieru. "Niektoré slová tam musel zmeniť, aby som to vôbec zaspievala a aby ma to na 100 % vystihovalo. Potom som sadla za klavír a celé to zhudobnila." 

Skladbu zaranžoval a vyprodukoval Michal Chrenko. Ten s moderátorkou spolupracoval aj na úspešnej latino verzii Voňavky dievčat, ktorú Martina naspievala s Vašom Patejdlom minulé leto v rámci rádiového projektu.

V klipe hrá Argentínčan, ktorého spoznala v Barcelone

Klip odišla točiť do Barcelony, kde sa spoznala s muzikantom a učiteľom spevu Pablom Vanellom. "Je to Argentínčan žijúci v Španielsku a do klipu mi ho odporúčila moja dobrá kamarátka, ktorá je v Barcelone už dlhšie a Pablo ju učí hrať na gitaru. Povedali sme si, že jeho výzor a exotickosť je do klipu vhodná a podarilo sa to."

Pablo pôsobí v klipe ako ideálny muž. Usmiaty, pozorný a dobre vyzerajúci džentlmen, ktorý sa na nič nehrá. "Myslím, že je tam zachytené všetko. Pre mňa je dôležité, aby ten chlap nebol pózer, veľa sa usmieval a venoval mi dostatok pozornosti."

Novú skladbu Martiny Comisso si môžete vypočuť na YouTube.

O svojej speváckej kariére prišla Martina Comisso porozprávať 
spolu s producentom a hudobníkom Michalom Chrenkom do relácie Raňajky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok