Nové priestory ta3, zdravie, viac empatie. Aké predsavzatia a želania majú tváre ta3 do roku 2023?

ta3/hm; mr
1.1.2023 00:00

Pomôcť reportážou iným, prinášať kvalitné spravodajstvo, byť kompasom v záplave informácií, žiť zdravšie či viac cestovať. Aj také sú priania, ciele a predsavzatia tvárí Televízie ta3 na rok 2023. Hoci má každý do nového roku odlišné priania a túžby, v jednom sa zhodujú - najdôležitejšie je zdravie. Na to, čo od roku 2023 očakávajú redaktori a moderátori ta3, a čo želajú divákom, sme sa ich pýtali na sklonku odchádzajúceho roka.

newsroom
ta3

Či už si začiatkom roka predsavzatia dávame, alebo nie, s novým rokom prichádza každoročne nádej, že bude lepší a pozitívnejší ako ten predchádzajúci. Ak sa nám v novom roku nepodarí naplniť všetky naše ciele, netreba zúfať, pretože, ako hovorí produkčný ta3 Maroš Palesh - hoci človek mieni, život mení. Minimálne však môžu byť pre nás motiváciou do budúcna. Aké sú predsavzatia a pracovné výzvy kolektívu ta3 sa dozviete nižšie.

Zuzana Martináková, riaditeľka spravodajstva a publicistiky ta3

Novoročné predsavzatia? Aby sme všetko, čo nám nový rok prinesie zvládli. Želám si, aby boli všetci zdraví, nielen v mojej rodine a okolí, ale najmä v ta3, aby sme mohli realizovať ciele, ktoré máme. 

Mám jeden veľký sen na tento rok, ktorý sa mi musí splniť, a ten sa mi určite splní - presťahovať Televíziu ta3 do nových priestorov. Naši diváci sa môžu tešiť na úplne nové štúdio, na vynovenú televíziu, prispôsobená tomu bude programová štruktúra. Sú to obrovské ciele, pevne verím, že sa nám ich pdoarí naplniť. Ak si mám dávať predsavzatia, tak takéto reálne, aby nám vyšlo všetko to, čo máme naplánované.

Divákom ta3 želám veľa zdravia, to veľmi potrebujeme. Aj teraz na konci roka sme sa o tom presvedčili, že zdravie nie je také samozrejmé. Aj keď nás opustil covid, tak stále nie sme úplne za vodou. Ďalej, aby mali pokoj a šťastie v rodine, a aby im Ta3 zostala verným spoločníkom a sprievodcom na ceste udalosťami, ktoré nás budú čakať.

Rasťo Iliev, moderátor V politike

Dúfam, že nový rok bude lepší, pretože ten starý nám dal poriadne zabrať. Pevne verím, že sa všetci polepšíme, osvojíme si slová ako sebaláska, sebaúcta, pokora, empatia, aby sme druhým želali len to, čo chceme, aby sa splnilo nám samým. Pozor na to, čo si želáte a čo želáte druhým. 

Po pracovnej stránke to bude asi nemenej turbulentný rok ako rok 2022. Politici sa nám určite postarajú o zábavu. Predpokladám, že sa nudiť nebudeme. Teším sa na ten rok. Uvidíme, či sa dočkáme predčasných volieb. S kolegami urobíme všetko pre to, aby sa bolo na čo pozerať aj v roku 2023. Pamätajte, čím viac nás bude, tým viac nás bude počuť. Šťastný nový rok!

Hana Kostelníková, moderátorka

Predsavzatia si nedávam. Som typ človeka, ktorý keď si stanoví, že niečo spraví od januára alebo od februára, tak sa k tomu nikdy nedostane. Ak chcem niečo spraviť, tak to musím urobiť okamžite.

Všetkým želám šťastný nový rok, pretože máme za sebou veľmi ťažké obdobie. Dúfam, že po tom, čo sme prežili dva roky pandémie covidu, a potom, čo prišla vojna, že sa už nič horšie nestane, a že nás neprekvapí ďalšia katastrofa. Želám nám, aby sme k sebe boli milší, aby sme sa ako spoločnosť ozdravili, pretože si myslím, že nenávisti je tu už naozaj veľmi veľa a asi by sme sa mali každý venovať samému sebe, svojim životom a byť tolerantnejší.

Katarína Cimborová, regionálna redaktorka

Novoročné predsavzatia si nezvyknem dávať. Možno preto, lebo môj život je príliš chaotický na to, aby som ich dodržala. A možno je to len výhovorka... Ako mladá slečna som zvykla na Silvestra alebo na Nový rok písať list sama sebe, ktorý som dala do obálky a nalepila ho zo spodnej strany stola. Väčšinou som v nich snívala o tom, že stretnem pravú lásku, a že napíšem knihu. Možnože tam pramení moja skepsa k novoročným želaniam. :) Vtedy sme však ako tínedžeri neboli pod takým tlakom sociálnych médií. 

Teraz po štyridsiatke si uvedomujem, že predsa len mám nejaké novoročné predsavzatia - nezblázniť sa. Nezblázniť sa, že stále horšie zapadám do nejakého rámca spoločnosti, ako by žena mala vyzerať. A tiež nestráviť ani minútu tým, že budem bojovať s niečím, čo je prirodzené a normálne - dozrievať alebo starnúť dôstojne.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 4 Ďalšia strana
Témy: predsavzatia TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok