Nové priestory ta3, zdravie, viac empatie. Aké predsavzatia a želania majú tváre ta3 do roku 2023?

ta3/hm; mr
1.1.2023 00:00

Pomôcť reportážou iným, prinášať kvalitné spravodajstvo, byť kompasom v záplave informácií, žiť zdravšie či viac cestovať. Aj také sú priania, ciele a predsavzatia tvárí Televízie ta3 na rok 2023. Hoci má každý do nového roku odlišné priania a túžby, v jednom sa zhodujú - najdôležitejšie je zdravie. Na to, čo od roku 2023 očakávajú redaktori a moderátori ta3, a čo želajú divákom, sme sa ich pýtali na sklonku odchádzajúceho roka.

newsroom
ta3

Dodo Dúbravský, moderátor

Chcel by som, aby sme do roku 2023 všetci vstúpili pravou nohou, aby sme boli zdraví a aby sa nám vyhýbali zdravotné problémy, ktoré sme absolvovali posledné roky. Chcem, aby sa nám darilo ako televízii, pretože si myslím, že máme veľký potenciál. 

A Motoring? Veľmi by som si prial, aby sme mali ešte viac divákov, aby nás ľudia sledovali o dušu a my o dušu spasenú budeme Motoring nahrávať. Všetko dobré v novom roku 2023!

Patrícia Kordiaková, redaktorka zahraničnej redakcie

Nie som veľkým fanúšikom predsavzatí. Myslím si, že ak chceme v živote urobiť nejaké zmeny, tak si musíme si povedať, že ich spravíme "teraz" a nie od nového roku. Každým rokom vidíme, že sú preplnené fitness centrá. Ľudia si niekedy dávajú predsavzatia, ktoré sú neskôr leniví dodržať. Moje predsavzatie, ak to takto nadnese nazvem, je, aby som pokračovala v tom čo robím, v práci aj súkromnom živote, aby som zotrvala v cvičení, v chodení do prírody. Rada by som našla balans medzi prácou a osobným životom. Človek potrebuje mentálny reset - aby bol v práci produktívny, musí trošku vypnúť aj hlavu.

Rok 2023 som sebou prináša výzvy aj udalosti. V januári budeme ako zahraničná redakcia pokrývať české prezidentské voľby, v máji bude zase korunovácia nového britského kráľa. Svet nikdy nespí, tak uvidíme, čo nám prinesie rok 2023. Dúfam, že bude bohatší na pozitívne správy.

Divákom do ďalšieho roka prajem, aby sa vedeli zorientovať v množstve a záplave informácií, ktoré máme, pretože žijeme vo veľmi ťažkých časoch aj čo sa týka dezinformačných kampaní. Je veľmi ťažké sa v tom orientovať. Verím, že práve ta3 je ten overený zdroj, ktorý prináša informácie z každej strany, aby si diváci vedeli vybrať. Želám im, aby vedeli vždy vyfiltrovať správne zdroje a nájsť si to svoje.

Nikola Detáriová, moderátorka relácie Raňajky na ta3

Do nového roka by som vám chcela popriať, aby ste si určili také predsavzatia, aké skutočne aj viete naplniť, napríklad aj to, že si aspoň raz do týždňa pustíte naše Raňajky na ta3.

Všetkým nám prajem viac pokoja, pretože posledné roky nám dali všetkým skutočne zabrať. Majme sa radi, pomáhajme si, skúsme byť lepšou verziou samého seba a spomaľme. Všetko dobré do nového roka, priatelia!

Mário Porubec, športový redaktor a moderátor

Predsavzatia do ďalších rokov si nikdy nedávam, pretože sa považujem za šťastného človeka. Žijem spokojne a plyniem si životom. Dôležité je len to zdravie, hoci je to klišé. Všetkým by som poprial to, čo sebe, aby som bol zdravý, aby boli moji blízki zdraví, aby to tak všetko bolo aj u vás. 

Čo sa týka pracovných výziev, tešíme sa na to, že sa presťahujeme do ďalšej budovy. Mohol by to byť pre nás pracovný impulz a v našich mysliach by to mohlo spôsobiť refresh. Myslím, že sa ta3 po tom posunie ešte o level vyššie. Do roku 2023 vám prajem všetko dobré!

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 / 4
Témy: predsavzatia TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok