FOTO: Generálny riaditeľ televízie na nespoznanie, héliové dokrútky a program ako na stužkovej. Aj o tom bola vianočná párty ta3

ta3/od
12.12.2022 12:57

Televízia ta3 to poriadne roztočila na vianočnom večierku v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave uplynulý piatok. Známe tváre televízie sa nahodili do gala a ukázali, že vedia nielen poriadne pracovať, ale sa aj zabávať. V galérii uvidíte, že vianočnými outfitmi sa to na párty len tak hemžilo.

Generálny riaditeľ Ján Svoboda: "Cieľom bolo uvoľniť sa, zabaviť a potešiť všetkých. Som rád, že ma Televízia ta3 prijala medzi seba, je to skvelý, pracovitý tím a vie sa aj naozaj výborne zabávať."

Manažment televízie zobral prípravu programu do vlastných rúk, čoho výsledkom bol generálny riaditeľ v prezlečení za Mikuláša (autor kostýmu Andrej Varga), jeho kolegyne Zuzana Martináková a Oľga Dúbravská zatancovali rumbu a tango. Pridala sa aj moderátorka relácie Raňajky Nikola Detáriová, ktorá zaspievala vianočnú pesničku a roztancovala celú ta3. V programe nechýbali ani viaceré dokrútky, najviac zafungoval "starý trik" s héliom, ktorého sa niektoré tváre ta3 poriadne nadýchali, výsledok si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Skvelú atmosféru urobila aj skupina Fragile, DJ FLYMASTER – Peter Zemančík a napokon všetci kolegovia spravodajskej televízie.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok