Top udalosti týždňa: Čaputová v parlamente, Mikulec zostáva, futbalové prekvapenia v Katare, strop na ruskú ropu

ta3/SB tasr čtk
4.12.2022 17:21

SaS podá návrh na vyslovanie nedôvery vláde. Parlament po ôsmykrát neodvolal Romana Mikulca. Vláda predstavila pomoc pre domácnosti v energetickej kríze. NAKA zadržala Jaroslava Haščáka. Zuzana Čaputová vystúpila v parlamente. EÚ a skupina G7 zaviedli cenový strop na ruskú ropu. V Katare prebiehal súboj skupín. Prečítajte si to najdôležitejšie z uplynulého týždňa.

Správa prezidentky SR Zuzany Čaputovej o stave republiky
TASR/Jaroslav Novák

V Katare to vrie

Futbalové majstrovstvá sveta majú za sebou 48 zápasov v základných skupinách, ktoré pole účastníkov zredukovali na polovicu. Katar tak opúšťa 16 tímov. Prečítajte si prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa pred osemfinálovými zápasmi na MS udialo. 

V hre o titul majstrov sveta ostali najväčší favoriti v podobe Brazílie, Argentíny či Francúzska. Nie všetky futbalové veľmoci však na úvod turnaja herne aj výsledkovo presvedčili. Niektoré z nich dokonca do vyraďovacích bojov nepostúpili. Videli sme hneď niekoľko zaváhaní či dokonca senzácií, ktoré otriasli futbalovým svetom. Počas víkendu sme sa dozvedeli aj mená prvých štvrťfinalistov.

Strana 4 / 4
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok