Kollár na výslní. Nikoho neurážam, preto som schopný riadiť parlament, reagoval líder Sme rodina

ta3/Soňa Búranová PB
10.11.2022 20:37

Igor Matovič tvrdí, že tu bude vládnuť večne. Základným predpokladom je, aby ho podporoval predseda parlamentu Boris Kollár. Ten je momentálne na výslní slovenskej politiky. Ako bude svoje výsadné postavenie využívať? Viac povedal ako hosť v relácii Téma dňa s Petrom Bielikom.

kollar_tema_dna_1.jpg
TA3

Na referendum nepôjde

Hovorí tiež, že nikoho neuráža, preto je schopný parlament riadiť. Vraj sa dokáže porozprávať so všetkými a je korektný aj voči opozícii. "Prechádzajú nám zákony. A viete prečo? Mám dobré vzťahy naprieč celým spektrom. Viem sa rozprávať s pánom Kuffom, Ficom, Pellegrinim, so stranou Život, SaSkou aj s pánom poslancom Sujom z Republiky. Nechodím robiť tlačovky, nenapádam nikoho, neurážam nikoho a preto som schopný parlament riadiť," vyhlásil v ta3.

"Ja nežijem optimizmom alebo pesimizmom. Snažím sa robiť prácu najlepšie, ako viem. Čo nám prejde, to prejde," odpovedal na otázku v súvislosti s tým, či súčasná koalícia dovládne. Taktiež verí, že štátny rozpočet na rok 2023 v národnej rade prejde. Hovorí, že je pre neho alfou a omegou to, či sa vláde bude naďalej dariť pomáhať rodinám. 

Prezradil tiež, že referenda sa nezúčastní, no rešpektuje jeho konanie. "Kto nechce, nech nejde," dodal.

Strana 3 / 3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok