Polícia zatkla členov zločineckej skupiny v Bratislave. Jeden z páchateľov sa pokúsil ujsť balkónom

ta3/tvnoviny.sk, TASR, Polícia Slovenskej republiky
9.11.2022 12:22

Polícia podľa webu tvnoviny.sk dnes ráno v Bratislave vykonala akciu zameranú na rozloženie skupiny, ktorá distribuovala drogy. Policajti mali pozatýkať viacero ľudí z tohto údajného zločineckého gangu. Medzi jeho pravidelné revíry mal patriť Pentagon.

Polícia zatkla členov zločineckej skupiny v Bratislave. Jeden z páchateľov sa pokúsil ujsť balkónom
Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Medzi zadržanými členmi skupiny by mal byť podľa informácií webu tvnoviny.sk aj aktívny policajt. Ten údajne vynášal informácie z policajného prostredia. 

Najskôr mal pracovať v NAKA na preverovaní majetku. V súčasnosti má pôsobiť v Národnej centrále osobitných druhov kriminality, kde sa vyšetrujú rôzne druhy trestnej činnosti. Príslušník má byť obvinený z činnosti pre zločineckú skupinu. 

Jeden z obvinených sa pokúsil utiecť cez balkón v spondom prádle. Aj toho sa však polícii podarilo zadržať. NAKA k akcii s krycím názvom STAVBÁR zverejnila aj oficiálne vyhlásenie:

"Príslušníci národnej kriminálnej agentúry vykonali rozsiahlu policajnú akciu s krycím názvom STAVBÁR. Akcia bola zameraná na zadržanie obvinených osôb pôsobiacich v štruktúre zločineckej skupiny. Tá sa zaoberala obchodovaním s drogami v Bratislave a v jej okolí. Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil 16 osôb, z ktorých sme 10 zadržali. Počas akcie sme vykonali viacero domových prehliadok. Policajti zaistili väčšie množstvo drog, peňažnej hotovosti a ďalších cenín. Jeden z obvinených sa pokúsil o útek cez balkón. To sa mu však nepodarilo a napokon aj on skončil v rukách polície."

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok