Zjednotenie parkovacej politiky, oddychové zóny i zelené koľajnice pre električky. Kandidáti na starostu Petržalky predstavili svoje plány

ta3/Patrik Guľa
20.10.2022 18:33

Kritika netransparentnosti, oprava infraštruktúry, parkovacia politika či električková trať boli témami Predvolebnej diskusie ta3 na post starostu mestskej časti Bratislava – Petržalka. Súboj o voličov sa uskutočnil v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave, na ktorom sa zúčastnili všetci traja kandidáti.

Zjednotenie parkovacej politiky, oddychové zóny i zelené koľajnice pre električky. Kandidáti na starostu Petržalky predstavili svoje plány
ta3

Parkovanie pod dve hodiny zdarma

Jedinou ženou, ktorá sa zúčastni boja o starostku mestskej časti je Elena Pätoprstá s podporou strany Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska, ktorá taktiež kandiduje do mestského a krajského zastupiteľstva. "Kandidáti nie sú obyčajní ľudia, ktorí si môžu dovoliť povedať čo chcú a kedy chcú. Musíme vážiť naše slová," upozornila. 

Myslí si, že cyklotrasa v mestskej časti bude chrbticou Petržalky a ako ďalej uviedla, obyvatelia potrebujú záchytné parkoviská, ktoré by sa podľa nej mali nachádzať v tesnej blízkosti Bratislavy. "Petržalčania by mali platiť až nad dve hodiny parkovania," vyhlásila. Myslí si, že je dôležité vybudovať zelené koľajnice pre električky, ktoré by podľa jej slov mali eliminovať hluk.

Celú Predvolebnú diskusiu ta3 s kandidátmi na starostu mestskej časti Bratislava – Petržalka si môžete pozrieť nižšie. 

Strana 2 / 2

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok