Pri dopravnej nehode v Leviciach sa ťažko zranil trojročný chlapec, jeho život je v ohrození

ta3 TASR
20.10.2022 14:31

Polícia v Leviciach vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej sa ťažko zranilo trojročné dieťa. Nehoda sa stala v stredu 19. októbra v podvečerných hodinách medzi levickými miestnymi časťami Čankov a Kalinčiakovo.

Pri dopravnej nehode v Leviciach sa ťažko zranil trojročný chlapec, jeho život je v ohrození
Facebook.com/Polícia SR - Nitriansky kraj

Podľa informácie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre 19-ročný vodič, jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Renault Laguna, pri prejazde rovného úseku cesty z doposiaľ nezistenej príčiny prešiel so svojím vozidlom do protismeru. Tam sa čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom Peugeot 306 SW, ktoré viedol 21-ročný vodič. Následne narazil svojou pravou zadnou časťou do prednej časti vozidla BMW 740d, ktoré viedol 34-ročný vodič.  

Pri dopravnej nehode bol zranený trojročný chlapček sediaci vo vozidle Peugeot. Podľa ošetrujúceho lekára rýchlej zdravotnej pomoci utrpel ťažké zranenia s bezprostredným ohrozením na živote, čo si vyžiadalo urgentný prevoz leteckou záchrannou službou do Banskej Bystrice.

Vodič Peugeotu a jeho 22-ročná spolujazdkyňa utrpeli podľa predbežnej lekárskej správy stredne ťažké zranenia. Dychové skúšky na zistenie požitia alkoholu u vodičov boli s negatívnym výsledkom. Na vozidlách vznikla škoda predbežne vyčíslená na 16.000 eur. 

Okolnosti dopravnej nehody, mieru jej zavinenia a presnú príčinu vyšetruje vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Levice. Dopravná polícia realizuje dopravno-bezpečnostné akcie, ktorých výsledkom by mali byť bezpečnejšie cesty pre všetkých.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok