Obyvateľ Zámockej ulice: Pred bytom ležali mŕtve telá, ten pohľad mi zostane v pamäti navždy

ta3
13.10.2022 00:06

Neznámy páchateľ zastrelil v blízkosti bratislavského gej baru na Zámockej ulici v Bratislave dvoch ľudí a jednu osobu zranil. Štáb Televízie ta3 sa po tragédii v centre mesta zhováral s jedným z obyvateľov domu, pred ktorým došlo k streľbe.

Pohľad, ktorý sa mu po udalosti naskytol, mu zrejme zostane v pamäti navždy. Pred vchodom do jeho bytu totiž ležali dve mŕtve telá a nachádzalo sa tam množstvo policajtov. "Je to strašné mať pred svojím vchodom mŕtvych ľudí. Každý deň chodíme okolo. Minulý týždeň sme tam dokonca mali o takomto čase domovú schôdzu. Je to veľmi nepríjemný pocit," uviedol pre ta3.

Ako pokračoval, policajti ho do jeho bytu pustili cez garáž, no po incidente si skôr prial nachádzať sa radšej niekde inde ako v blízkosti miesta, kde došlo k tragédii.

Za bežných okolností sa na Zámockej ulici v Bratislave cíti bezpečne. Keďže ide o jednu z ciest, ako sa dostať k Bratislavskému hradu, denne ňou prúdi množstvo turistov, opísal.

K streľbe došlo v blízkosti podniku Tepláreň, v ktorom sa stretáva LGBTI komunita, ktorá žije v hlavnom meste. "Bratislava je tolerantné mesto. Nejde o to, či je to LGBT podnik, ale o to, že je to bar v Bratislave," uviedol v rozhovore obyvateľ Zámockej ulice.

Ako opísal, v budove sa nachádzajú desiatky bytov, v ktorých žije mnoho nájomníkov. Ako spomenul, na budovu si nainštalovali kamery, keďže v minulosti došlo k viacerým vykradnutiam motorových vozidiel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok