VIDEO: Brutálny útok na Slovenky v Brazílii. Tínedžerom nechceli vydať hotovosť, tí ich zmlátili do krvi

ta3/nf
23.9.2022 11:30

Dvojica 17-ročných tínedžerov zaútočila na slávnej brazílskej pláži Copacabana v Riu de Janeiro na dvojicu dovolenkujúcich Sloveniek, ktoré zbili do krvi. Agresori plánovali ženy okradnúť, čo im celkom nevyšlo. Mladíci skončili v rukách polície.

Slovenky zažili v Brazílii brutálny útok. Odmietli dať maloletým útočníkom hotovosť, skončili dobité do krvi
reprofoto: Youtube.com/JornalDaRecord

Brazílsky spravodajský web Noticias Yahoo informoval, že Slovenky Katarínu (43) a Viktóriu (21) mali napadnúť dvaja mladíci. Necestovali na vlastnú päsť, ale v rámci zájazdu a v to ráno sa chceli len pokochať východom slnka. 

Mladíci k nim prišli a pýtali si peniaze, ženy im však odmietli hotovosť vydať. Ukradli im preto mobilné telefóny a brutálne ich zbili. Na miesto incidentu dorazila polícia a zranené Slovenky previezli na urgentný príjem. Ošetrili ich a následne prepustili.

Policajtom netrvalo dlho a údajných agresorov, u ktorých našli jeden z ukradnutých telefónov, zadržali. Nebolo to po prvý raz, čo mali problém so zákonom. V minulosti čelili obvineniam z krádeží, vyhrážania sa a nemravného správania v blízkosti maloletých, píše brazilský denník Diário Dorio.

Reportáž z brazílskej televízie si môžete pozrieť nižšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok