V Spišskej Novej Vsi zrazilo auto na priechode mladú ženu. Chodkyňa nehodu neprežila

ta3 TASR
19.9.2022 11:37

Dvadsaťtriročná chodkyňa prišla v nedeľu o život po zrážke s autom v Spišskej Novej Vsi. Polícia v súvislosti s tým začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

V dome v Trenčíne našli dvoch mŕtvych ľudí. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie
TASR - Milan Drozd (ilu.)

"Podľa doterajších zistení 50-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves viedol osobné motorové vozidlo značky Volvo po kruhovom objazde, z ktorého odbočil na Mlynskú ulicu a po približne 70 metroch narazil do chodkyne, ktorá prechádzala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov," spresnila s tým, že k tragickej nehode došlo okolo 13.30 h.

Alkohol v dychu vodiča nezistili. Na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme mu odobrali biologický materiál. To, či bola pod vplyvom alkoholu alebo iných látok chodkyňa, budú zisťovať pri pitve.

Počas dokumentovania dopravnej nehody bol úsek cesty uzavretý, policajti dopravu odkláňali. "Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo a čo bolo jej presnou príčinou, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala Mésarová.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok