BMW rozšírilo ponuku modelu i4 o základnú verziu

TA3/SZ
8.8.2022 18:30

BMW opäť zväčšuje svoju ponuku plne elektrických modelov. Najnovšie pribudne do portfólia elektrického modelu i4 základná verzia s označením eDrive 35. Aké ponúkne parametre?

BMW rozšírilo ponuku modelu i4 o základnú verziu
BMW

BMW aktuálne zaradilo do ponuky modelu i4 bežnejšiu verziu pod označením eDrive 35, ktorá síce bude spočiatku dostupná len v Kanade, no čoskoro by mali nasledovať ďalšie regióny a trhy. Doposiaľ tvoril základ ponuky model eDrive 40 s maximálnym výkonom 340 konských síl a dojazdom 590 kilometrov na jedno nabitie akumulátoru. Novinka prinesie pohon naladený na výkon menší o 54 konských síl. Taktiež bude vybavená slabším akumulátorom s kapacitou nižšou o takmer 15 kWh, no aj napriek tomu bude základná verzia schopná prejsť na jedno nabitie vzdialenosť až 490 kilometrov.

BMW BMW

Čo sa týka dynamiky, tak tá je aj naďalej veľmi slušná. eDrive 35 dosiahne totižto rýchlosť 100 km/h pri šprinte z pokoja za krátkych 6 sekúnd. Čo sa týka zvyšnej výbavy, tá bude zhodná s výkonnejšími verziami, takže zákazníci sa môžu rovnako tešiť či už na zaoblený displej multimediálneho systému vrátane najnovšieho operačného systému, alebo aj najnovšiu, piatu generáciu elektrického pohonu eDrive.

Novinka bude vyrábaná v mníchovskom závode od novembra tohto roku. Ceny a špecifikácie pre európsky trh budú známe pravdepodobne až pri uvedení modelu na trh. Už teraz však môžme rátať s cenovou úsporou kľudne aj niekoľko tisíc eur.

Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok