Lamborghini pripravuje Huracán do terénu. Naznačuje tomu nové video z dielne automobilky

TA3/SZ
1.8.2022 11:00

Lamborghini podľa najnovších informácií čoskoro predstaví terénnejšiu verziu obľúbeného modelu Huracán. Pôjde tak o prvý superšport značky určený do terénu

Lamborghini pripravuje Huracán do terénu. Naznačuje tomu nové video z dielne automobilky
Lamborghini

Najnovšie zábery a video z dielne samotnej automobilky potvrdzuje špekulácie o príprave terénneho Huracánu. Novinka bude niesť prívlastok Sterrato, čo v taliančine odkazuje na nespevnený povrch. Prvé fotografie zachytávajú Sterrato zahalené v maskovacej fólii, no hlavné prvky môžme vidieť aj napriek tomu. Pohľadu neunikne najmä zvýšený podvozok, vyšší profil pneumatík, oplastovanie blatníkov kolies či prídavné svetlomety a strešný nosič. Tieto prvky vrátane sloganu Beyond the Concrete, ktorý v preklade znamená za hranicami betónu teda skutočne naznačujú, že v Lamborghini sa pustili do jedinečného projektu.


Lamborghini Lamborghini

Podrobnosti automobilka stále tají, no môžme očakávať, že Sterrato bude poháňané ikonickým motorom V10 s výkonom minimálne 610 konských síl, ktorý bude posielaný na všetky štyri kolesá. Aktuálne viac informácií k dispozícii nie je, pretože značka si ich necháva na oficiálne predstavenie, ktoré by sa malo konať v priebehu jesene v Paríži. Zatiaľ nám teda musia stačiť prvé fotografie spolu s videom zachytávajúcim driftujúci Huracán na poľnej ceste, ktoré nájdete priložené nižšie.

Témy: Lamborghini
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok