Slovan si zahrá odvetu s Ferencvárosom. Bude to napínavé, povedal Weiss starší

TA3 TASR
25.7.2022 11:56

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sú v sľubnej pozícii na prienik do 3. predkola Ligy majstrov. Po minulotýždňovom triumfe 2:1 na ihrisku Ferencvárosu Budapešť im v stredajšej domácej odvete bude na postup stačiť aj remíza.

Belasí si poradili s gibraltárskym tímom
TASR/Martin Baumann

"V Budapešti sme dosiahli veľké víťazstvo, no sme len v polčase. Verím, že pri dobrej koncentrácii a ak budeme všetci zdravotne v poriadku, môžeme postúpiť. Nebude to však ľahké, je to len polčas. Ferencváros má výborný tím s výborným trénerom, odveta bude určite napínavá," varoval po prvom dueli tréner slovenského šampióna Vladimír Weiss starší.

Slovan sa na odvetu naladil hladkým domácim víťazstvom v 2. kole Fortuna ligy nad AS Trenčín 4:0. O dva góly sa postaral David Hrnčár, ďalšie pridali Andre Green a striedajúci Juraj Kucka. "Po víťazstve 4:0 musí vládnuť spokojnosť, no musíme sa zlepšiť v strede útoku či pri nábehoch po štandardných situáciách. Tých vecí je veľa, aby sme boli úspešní proti Ferencvárosu. Dvaja-traja hráči, ktorí sa tlačia do zostavy, ma upútali svojimi výkonmi. Uvidíme, čo bude do stredy," povedal kouč Weiss po dueli pre klubový web.

Odvetu na Tehelnom poli budú rozhodovať talianski arbitri na čele s hlavným Marcom Di Bellom, v priamom prenose ju odvysiela RTVS Šport. Postupujúceho čaká víťaz z dvojice FC Zürich - Karabach Agdam (prvý zápas 2:3), zdolaný tím pokračuje v 3. predkole Európskej ligy proti neúspešnému z dvojice Olympiakos Pireus - Maccabi Haifa (1:1).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok