Nové Bentley Flying Spur S je kombináciou luxusu a športovosti

TA3/SZ
18.6.2022 11:00

Flying Spur S je novinka určená pre zákazníkov, ktorý síce majú radi luxus, no nechcú sa voziť na zadných sedadlách. Má poskytnúť športovejší zážitok v šate limuzíny

Nové Bentley Flying Spur S je kombináciou luxusu a športovosti
Bentley

Bežný Flying Spur je auto určené pre ľudí, ktorý sa chcú voziť na zadných sedadlách a volant s radosťou prenechajú svojmu šoférovi. Čerstvo predstavená novinka je pravým opakom, pretože majiteľa doslova láka za volant. Značka predstavenú novinku vníma ako krok k udržateľnosti značky. Flying Spur S ponúkne v porovnaní s bežnými verziami ostrejší a dynamickejší vzhľad doplnený o množstvo čiernych doplnkov dotvárajúcich športový nádych. Čerešničkou na torte sú červeno lakované brzdové strmene.

Bentley Bentley

Model s prívlastokom S vyniká najmä svojim športovým prejavom, ktorý je umocnený najmä hlučnejšou výfukovou sústavou a novým naladením podvozku. Pod kapotou nájdeme z hľadiska zachovania agility a jazdných vlastností motor V8 s objemom štyri litre, alebo šesťvalec s hybridným systémom, ktorý sa v Bentley s prívlastokom S objavil prvýkrát.

V prípade voľby osemvalcu môžte očakávať výkon 550 konských síl a 770 Nm krútiaceho momentu. Zrýchlenie z pokoja na 100 km/h zaberie aj napriek rozmerom len rovné štyri sekundy a dosiahne maximálnu rýchlosť 318 km/h. Hybridný pohon naopak generuje maximálny výkon na úrovni 544 konských síl a 750 Nm krútiaceho momentu. Zrýchlenie z 0-100 km/h zaberie v tomto prípade 4.1 sekundy.

Ekologickejší plug-in hybrid dokáže prejsť v čisto elektrickom režime až 41 kilometrov. Športovejší nádych nájdeme aj v kabíne Flying Spuru, kde ho vytvárajú najmä športové sedadlá a nespočetné množstvo farebných kombinácii čalúnenia. Novinka bude prvýkrát predstavená verejnosti na blížiacom sa festivale rýchlosti v anglickom Goodwoode.

Témy: Bentley
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok