BMW v novom videu prezradilo podrobnosti o chystanej M3 Touring

TA3/SZ
13.6.2022 18:30

Premiéra nového BMW M3 vo verzii Touring je už za dverami. Značka totižto začala postupne odhaľovať nie len vzhľad, ale aj technické informácie, ktoré nasvedčujú, že sa máme na čo tešiť

BMW v novom videu prezradilo podrobnosti o chystanej M3 Touring
BMW

BMW pri príležitosti osláv 50-teho výročia založenia divízie BMW M pripravuje množstvo noviniek so športovým duchom. Jednou z nich je aj dlho očakávaná M3 vo verzii Touring, ktorá prinesie praktickosť karosérie kombi v spojení s mimoriadne športovým pohonom a vzhľadom. Pôjde o prvú sériovú M3 s karosériou kombi, ktorú značka vyrobí, takže divízia M si na tento rok prichystala naozaj veľké veci.

Od štandardných Touringov radu 3 odlišuje rýdzo športový variant až 400 individuálnych komponentov, 6000 nových bodových zvarov a až o 80 metrov viac lepených spojov.

BMW BMW

Konkrétnejšie čísla a informácie si značka stále necháva pre seba no na zverejnenom videu si môžme všimnúť množstvo podvozkových výstuh a rámov zvyšujúcich tuhosť karosérie. Zaujímavosťou je, že novinka bude dostupná ako s klasickým logom značky, tak aj s jeho historickou variantou. Podrobnejšie video zachytávajúce očakávaný kombík na výrobnej linke si môžte pozrieť nižšie.

Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok