Peugeot pripravuje nový model 408. Informuje o tom prostredníctvom prvého záberu

TA3/SZ
7.6.2022 18:30

Peugeot najnovšie zverejnil prvý záber pripravovaného modelu 408. Novinka bude podľa všetkého spadať do kategórie crossoverov. Pod kapotou by sa mali objaviť najmä elektrifikované agregáty

Peugeot pripravuje nový model 408. Informuje o tom prostredníctvom prvého záberu
Peugeot

Francúzska automobilka aktuálne zverejnila prvý záber pripravovanej novinky 408. Okrem snímku kapoty, na ktorej môžme vidieť nové označenie modelu spolu s modrými detailmi v prednej maske značka neposkytla žiadne bližšie informácie, takže zatiaľ sa môžme len domnievať, o aký model pôjde. Podľa všetkého však budeme svedkami crossoveru, alebo SUV s klesajúcou líniou strechy v zadnej časti, takže by sa dalo hovoriť o karosérii s tvarmi kupé.

Peugeot Peugeot

Modré akcenty napovedajú plug-in hybridný pohon pod prednou kapotou. Či však novinka dostane aj pohon oboch náprav je aktuálne otázne. Automobilka je teda na informácie veľmi skromná a o novom type toho veľa neprezradila, no dodala, že máme čakať nečakané.

Určite sa teda je na čo tešiť. Termín oficiálneho predstavenia zostáva aktuálne nejasný, no s určitosťou sa premiéry dočkáme ešte v priebehu leta, kedy automobilka zverejní nie len finálnu podobu, ale aj podrobnejšie informácie.

Témy: Peugeot
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok