Hyundai Palisade prešiel modernizáciou. Čo všetko prináša?

TA3/SZ
26.4.2022 18:30

Veľké SUV Palisade na našom trhu síce nenájdeme, no Hyundai aktuálne predstavil jeho modernizovanú verziu, ktorá prináša rôzne vylepšenia techniky

Hyundai Palisade prešiel modernizáciou. Čo všetko prináša?
Hyundai

Faceliftovaný model Palisade prináša okrem pozmeneného dizajnu, ktorý obsahuje najmä novú prednú masku vypĺňajúcu celú prednú časť, nové svetlomety, vynovený zadný nárazník a koncové svetlomety aj špecifické 20 palcové disky kolies, ktoré umocňujú celkový mohutný výzor.

Okrem exteriéru sa zmien dočkal aj interiér pôsobiaci prepracovanejším dojmom. Zmenila sa palubná doska vrátane volantu, a taktiež aj sedadlá, ktoré sú teraz ešte komfortnejšie. Vychytávkou je aj digitálne spätné zrkadlo zobrazujúce obraz z kamery umiestnenej vzadu.

Hyundai Hyundai

Pod prednou kapotou sme sa zmien nedočkali. Nájdeme tu pôvodný 3.8 litrový šesťvalec na benzín produkujúci maximálny výkon na úrovni 217 kW.

Sila motora je prenášaná na obe nápravy prostredníctvom osem stupňovej automatickej prevodovky. Nášho trhu sa táto novinka nedotýka priamo, no môže nám byť nápovedou smerovania dizajnu a technológii v budúcich európskych modeloch.

Témy: Hyundai
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok