Jaguar pridá do ponuky modelu F-Pace nové motory. Na dnešnú dobu ide o nevídaný krok

TA3/SZ
26.4.2022 11:00

Jaguar sa rozhodol ponúknuť svojim zákazníkom nové motorizácie pre model F-Pace, ktorý doteraz vynikal najmä štvorvalcami a vrcholným osemvalcom. Aký výkon ponúknu nové agregáty?

Jaguar pridá do ponuky modelu F-Pace nové motory. Na dnešnú dobu ide o nevídaný krok
Jaguar

Dnešným trendom automobiliek je ponúkať čo najmenšie motory podporené elektrifikáciou. Jaguar sa rozhodol ísť mierne proti prúdu a do SUV modelu F-Pace začne ponúkať okrem štvorvalcových motorov a vrcholného osemvalcu vo verzii SVR aj trojlitrové šesťvalce spaľujúce naftu aj benzín.

Prvou z nových motorizácii je 400 Sport, ktorá síce disponuje mild-hybridným systémom, no využíva trojlitrový šesťvalec poháňaný benzínom, ktorý produkuje 400 konských síl a 550 Nm krútiaceho momentu. F-Pace s týmto motorom zvládne šprint z 0-100 km/h za 5.4 sekundy. Na Slovensku je cena za túto verziu stanovená od 83760 eur.

Jaguar Jaguar

Naftu v tomto prípade bude zastupovať opäť trojlitrový šesťvalec Ingenium, ktorému bude taktiež pomáhať mild-hybridná technika, vďaka ktorej sa maximálny výkon dostal na úroveň 300 konských síl a 650 Nm krútiaceho momentu. Základná slovenská cena za túto verziu bola stanovená na 79387 eur.

Jaguar Jaguar

Nové verzie so sebou okrem iného prinášajú aj špecifické disky kolies, športovejšie sedadlá, športový balík exteriéru, alebo napríklad audiosystém Meridian.

Témy: Jaguar Slovensko
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok