Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
23.12.2012 10:45

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
korea.jpg

1. Severní Kórejci sa klaňajú pozláteným sochám Kima I a Kima II. Najmladší člen komunistickej dynastie, Kim Čong-un, otvoril zrekonštruované mauzóleum svojho otca a deda. (AP Photo/Ng Han Guan)

newton.jpg

2. Americký Newtown sa spamätáva z tragédie. Šialený mladík tam zastrelil svoju matku, odišiel do neďalekej školy a popravil učiteľov aj malé deti. (AP Photo/Charles Krupa)

Nemoc tretej moci (SITA).jpg

3. Poslanci v parlamentnej kinosále si popri práci pozreli aj dokument Zuzany Piussi - Nemoc tretej moci. Foto: SITA/Marián Peiger

Egypt SITA.jpg

4. Na egyptské ulice sa opäť vrátili tanky. Tentokrát chránili nového prezidenta Mohameda Mursího pred hnevom demonštrantov, ktorým sa nepáčila jeho iniciatíva v súvislosti s novou ústavou. (AP Photo/Hassan Ammar)

grek.jpg

5. Atény, Grécko. Zúfalá hluchonemá matka dvoch detí vyliezla na stožiar a hrozila samovraždou. Dôvodom bolo výrazné meškanie vo vyplácaní prídavkov pre hendikepovaných v tejto krízou zmietanej krajine. (AP Photo/Petros Giannakouris)

India SITA.jpg

6. Naga sadhu, teda Nahý hinduistický svätec, pózuje pri vyzdobenom aute. Milióny pútnikov sa v meste Allahabád pripravujú na slávnosť Mahakumbh. Uskutočňuje sa len každý dvanásty rok. (AP Photo/Rajesh Kumar Singh)

Kábul (SITA).jpg

7. Afgansky policajt pri demonštrácii svojich schopností. V meste Herat začalo službu vyše 200 nových strážcov zákona, medzi nimi aj osem žien. (AP Photo/Hoshang Hashimi)

sojuz.jpg

8. Vesmírna loď Sojuz dopravila americko-rusko-kanadskú posádku na stanicu ISS. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)

liečiteľ (SITA).jpg

9. Ste nespokojní so zdravotnou starostlivosťou? Iste by ste sa nechceli ocitnúť v koži malého Mustafu z Čadu, ktorý práve podstupuje zložitý stomatologický zákrok. (AP Photo/Rebecca Blackwell)

peru.jpg

10. Koniec sveta nenastal. Možno práve kvôli peruánskym šamanom na obrázku, ktorí sa snažili apokalypse zabrániť magickým rituálom. (AP Photo/Martin Mejia)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok