Posledný rok bol asi najťažším v histórii Slovenska. V mojom živote určite, uviedol premiér

TA3
2.4.2022 08:39

Premiér Eduard Heger je vo svojom úrade rok. Pod jeho taktovkou sa vláde podľa neho podarilo presadiť viacero dôležitých zmien. Dodáva ale, že od prvého dňa si nemohol vydýchnuť - najskôr pre pandémiu a teraz pre vojnu u východného suseda.

Predseda vlády Eduard Heger uviedol, že posledný rok bol asi najťažším v histórii Slovenska. "V mojom živote určite," dodal. Je rád, že sa vláde podarila reforma zdravotníctva. "Slovensko sa vydalo po 17 rokoch opäť na cestu zvyšovania kvality života a služieb pre občanov. Potom nasledovali národné parky, školstvo a pod." 

Vojna na Ukrajine bola po pandémii ďalším úderom. Heger hovoril, že nevie, aké je to vládnuť v pokojnom období. "Som tímový hráč, potrebujem, aby náš tím vyhrával. V konečnom dôsledku hráme pre Slovensko," povedal predseda vlády. Vzťah s Igorom Matovičom hodnotí dobre. "Sme s Igorom (Matovičom - pozn. redakcie) zohratí hráči." Premiér sa snaží byť vždy autentický, dodával, že jeho funkcia však vyžaduje rozvahu. "Vždy som to ja. Či to je autentické alebo nie, to asi musia posúdiť druhí."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok