Cupra príde v roku 2024 na trh s novým elektrifikovaným SUV

TA3/SZ
29.3.2022 11:00

Cupra má v najbližších rokoch v pláne predstaviť zopár zaujímavých noviniek, medzi ktorými sa objaví aj hybridné SUV. Aké informácie doposiaľ značka prezradila?

Cupra príde v roku 2024 na trh s novým elektrifikovaným SUV
Cupra

Do roku 2024 má čerstvá, španielská značka v pláne uviesť zopár zaujímavých noviniek. Medzi najzaujímavejšie bude jednoznačne patriť model Tavascan či model odvodený od konceptu UrbanRebel. Ďalšie novinky sú aktuálne ešte udržované v tajnosti a bližšie informácie vypustí automobilka do sveta neskôr.

Cupra Cupra

Spomínané elektrifikované SUV máme možnosť vidieť zahalené v krátkom videu z dielne samotnej automobilky. Z videa však nemožno ani len odhadnúť, akým smerom sa bude uberať dizajn novinky. Z doposiaľ známych informácií vieme, že nové SUV bude na dĺžku merať približne 4.5 metra.

Pod kapotou sa objavia agregáty vybavené technológiou mild-hybrid, a taktiež aj plug-in hybridné jednotky, ktorých technika bude umožňovať dojazd v elektrickom režime na úrovni cca 100 kilometrov. Takýto akčný rádius je na pokrytie mestkých jázd plne postačujúci a šetrí nie len peňaženku, ale aj životné prostredie. Spomínané video novinky z dielne automobilky si môžte spolu s nami pozrieť nižšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok