Ronaldo sa Severného Macedónska nebojí. Portugalsko bude lepšie a postúpime, vyhlásil

TA3 TASR
28.3.2022 16:51

Cristiano Ronaldo verí, že Portugalsko postúpi na futbalové majstrovstvá sveta v Katare a nepripúšťa prekvapenie, aké sa Severnému Macedónsku podarilo v semifinálovom zápase baráže proti Taliansku.

Ronaldo sa Severného Macedónska nebojí. Portugalsko bude lepšie a postúpime, vyhlásil
ČTK/XINHUA

"Squadra azzurra" prehrala vo štvrtkovom stretnutí 0:1 po góle Aleksandra Trajkovského v nadstavenom čase a druhýkrát za sebou sa nepredstaví na MS. Portugalci si v semifinále poradili s Tureckom 3:1. Utorňajší duel sa odohrá na ich domácej pôde v Porte. 

"Boli sme prekvapení. Severné Macedónsko prekvapilo vo viacerých zápasoch, no nemyslím si, že prekvapia zajtra aj nás. Portugalsko bude lepšie a postúpime na majstrovstvá sveta," povedal útočník Manchestru United.

Pre tridsaťsedemročného kanoniera to môžu byť piate a zároveň posledné MS v kariére. Okrem toho hral na piatich majstrovstvách Európy a v roku 2016 doviedol Portugalsko k titulu. "Vieme, že keď vyhráme, pôjdeme na MS. Máme zodpovednosť byť pozitívni a vyhrať zápas. Všetci sme dobre pripravení a zajtra chceme predviesť náš najlepší výkon," povedal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok