Ford predstavil Mustang cabrio v edícii California Special

TA3/SZ
13.3.2022 11:00

Ford si na nadchádzajúcu letnú sezónu pripravil pre zákazníkov Mustang s otvorenou strechou v špeciálnej edícii California Special. Čím sa líši od bežného modelu?

Ford predstavil Mustang cabrio v edícii California Special
Ford

Novinka má byť odkazom na Mustangy z obdobia okolo roku 1968, kedy boli kalifornské cesty najmä v letnom období známe práve Mustangmi. Edícia je špecifická rôznymi polepmi, logami odkazujúcich na špeciálnu edíciu či špecifickými 19 palcovými diskami kolies. Ďalej si môžte všimnúť čiernu masku chladiča, ktorá je tiež odkazom na pôvodné Mustangy.

Zákazník bude mať na výber z deviatich farebných kombinácii a súčasťou štandardnej výbavy budú napríklad aj odvetrávané kožené sedadlá. Túto funkciu oceníte najmä pri horúcich letných dňoch. Pod prednou kapotou by sme našli legendárny 5 litrový osemvalec s výkonom 450 konských síl a krútiacim momentom 529 Nm.

Sila motoru je prenášaná výhradne na zadné kolesá prostredníctvom automatickej, alebo manuálnej prevodovky. Novinka bude k dispozícii aj na našom trhu s cenovkou od 57990€. Ford zverejnil aj video, v ktorom sa môžte na letnú štýlovku pozrieť podrobnejšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok