Slovan viedol nad Ružomberkom takmer celý zápas, o deľbe bodov nakoniec rozhodol Rymarenko

TA3
12.3.2022 19:10

Slovan Bratislava viedol nad Ružomberkom takmer celý zápas. V nadstavenom čase však rozhodol o deľbe bodov Rymarenko.

Slovan začal ideálne. Už v 5. minúte sa Weiss položil do lopty a jeho tečovaný volej skončil v sieti hostí. Aj v tomto zápase malo všetko dôležité podpis Weissa mladšieho. Liptáci sa v úvodnom polčase v ofenzíve osmeľovali iba postupne. Madleňák z otočky pálil vysoko nad, podobne skončil aj Regáliho volej po peknej kombinačnej akcii a veľkú šancu spálil aj Bobček. Slovan zo svojej kombinačnej prevahy vyťažil do pauzy ešte Mustafičovu šancu.

V druhom polčase sa hostia viac osmelili a intenzívne išli za gólom. Skúšali to Boďa či Maslo, ale Chovan za seba loptu nepustil. V čase ružomberského tlaku sa dostal do úniku Zmrhal, ale tesne minul. Slovan sa zatiahol, do útoku sa veľmi netlačil. Aktívny Regáli vyskúšal Chovana z uhla. 

Potom vyšla pekná akcia Slovanu, Barseghjan sa pokúsil zakončil pohotovo z jednej, ale jeho lob do siete nezapadol. Slovan sa viac sústredil na defenzívu, Weiss stiahol Mustafiča s Barseghjanom a namiesto nich poslal dozadu Kašiu s Pauschekom. Ani to však nepomohlo a Slovan napokon inkasoval, keď odvážnu individuálnu akciu Regáliho gólovo zakončil Rymerenko a podpísal výsledok na konečných 1:1.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok