DeLorean chystá návrat s elektrickým pohonom pod kapotou

TA3/SZ
22.2.2022 11:00

Značka, ktorú počas svojej vcelku krátkej existencie preslávil model DMC-12, chystá veľký návrat. Pripravovaná novinka by mala ponúknuť plne elektrický pohon

DeLorean chystá návrat s elektrickým pohonom pod kapotou
YouTube DeLorean Motor Company

Americký DeLorean bol na trhu len krátkych približne 7 rokov. Značke, ktorá vyrábala legendárny DeLorean DMC-12 sa nedarilo podľa plánov, a tak ohlásila bankrot. Vďaka filmu Návrat do Budúcnosti si však značka udržala množstvo priaznivcov aj v dnešnej dobe.

Značka sa teda rozhodla pre svoj veľký návrat, ktorého sa dočkáme už v priebehu roku 2022. Zatiaľ však veľa informácií nebolo zverejnených. Jedinou upútavkou na novinku je nedávno zverejnené video, ktoré zachytáva základné črty pripravovanej novinky.

V priloženom videu si môžte všimnúť typické dvere s otváraním do hora, ktoré priamo odkazujú na legendárneho predchodcu. Dizajn má na starosti dizajnové štúdio Italdesign, takže sa máme určite na čo tešiť.

Delorean Instagram the_kyza

Povráva sa, že novinka by mohla byť postavená na platforme, ktorá umožňuje integráciu pohonu s výkonom až vyše 1300 koní a dojazdom na úrovni 1000 kilometrov. Všetky podrobnosti a finálny vzhľad by sme mali spoznať už čoskoro počas oficiálneho predstavenia. Zatiaľ sa však môžte pozrieť na priložené video s upútavkou zachytávajúcou základné črty nového, elektrického modelu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok