Hokejisti s fanúšikmi oslávia bronz. Polícia upozornila na možné obmedzenia dopravy

TA3 TASR
21.2.2022 16:27

V Bratislave treba pre utorkové privítanie slovenských hokejových reprezentantov a oslavy zisku bronzovej olympijskej medaily počítať s možnými obmedzeniami.

Hokejisti s fanúšikmi oslávia bronz. Polícia upozornila na možné obmedzenia dopravy
TASR/Jaroslav Novák

Upozorňuje na to bratislavská mestská polícia s tým, že v prípade veľkého záujmu fanúšikov môže dôjsť aj k pozastaveniu premávky električiek cez Námestie SNP, kde sa popoludní uskutoční hlavný program osláv.

Polícia odporúča účastníkom využiť na dopravu do centra mestskú hromadnú dopravu. "Rešpektujte platné protipandemické opatrenia, organizátorov a aj pokyny mestských policajtov, ktorí budú na mieste dohliadať na dodržiavanie verejného poriadku," vyzvala mestská polícia.

Šoférom, ktorí využívajú parkovacie miesta na námestí alebo v jeho okolí, odporúča zvážiť odjazd s vozidlami ešte pred podujatím. Dopravný podnik Bratislava pripravil náhradné trasy liniek, ak pre oslavy bude obmedzená MHD.

Slovenskí hokejoví reprezentanti, ktorí na zimných olympijských hrách v Pekingu získali bronzovú medailu, sa v utorok vrátia na Slovensko. V Bratislave po 15.30 h bude môcť verejnosť pozdraviť hokejistov počas ich okružnej jazdy kabriobusom.

Trasa povedie z Trnavskej cesty cez Krížnu, Karadžičovu, Dostojevského rad, Rázusovo nábrežie, Staromestskú, Hodžovo námestie, Námestie slobody, Mýtnu, Vazovovu a Radlinského. Na začiatku Račianskej ulice sa autobus otočí a zamieri cez Šancovú a Štefánikovu na Námestie SNP. Okolo 16.30 h tu začne hlavná časť osláv.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok