Renault prezradil dátum premiéry nového modelu Austral. Kedy oficiálne spoznáme novinku?

TA3/SZ
12.2.2022 11:00

Renault postupne odhaľuje svoju SUV novinku Austral, ktorá bude náhradou za model Kadjar a Koleos. Francúzi ohľadom novinky zverejnili ďalšie informácie

Renault prezradil dátum premiéry nového modelu Austral. Kedy oficiálne spoznáme novinku?
Renault

Francúzska automobilka priťahuje neustále pozornosť na svoju dlho pripravovanú novinku v segmente SUV, ktorá bude známa pod menom Austral. Len nedávno automobilka zverejnila prvú skicu zachytávajúcu smer, akým sa bude uberať interiér novinky. Budeme svedkami rovných línii a veľkých displejov.

Najnovšie však značka upriamuje pozornosť na dátum oficiálneho predstavenia nového SUV, ktoré sa bude konať už ôsmeho marca 2022. V tento deň tak konečne spoznáme dlho pripravovanú novinku v celej svojej kráse a taktiež sa dozvieme všetky potrebné technické parametre a riešenia.

Renault Renault

Okrem termínu predstavenia však automobilka prezradila aj pár zaujímavostí o interiéri Australu. Výrobca bude využívať najmä mäkčené povrchy, drevo s otvorenými pórmi či povrchy príjemné na dotyk. Zaujímavosťou bude aj lakťová opierka, ktorá bude pri manipulácii vydávať cvakajúci zvuk podobný mechanizmu trezoru. Takéto maličkosti teda napovedajú, že Renault si dáva na novinke mimoriadne záležať, čo znamená, že sa máme na čo tešiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok