Renault odhalil skicu moderného interiéru novinky Austral

TA3/SZ
1.2.2022 11:00

Nové SUV z dielne automobilky Renault, ktoré má nahradiť model Kadjar je už za dverami. Značka najnovšie ukázala približnú podobu interiéru novinky

Renault odhalil skicu moderného interiéru novinky Austral
Renault

To, že Renault kladie na nové SUV Austral kladie veľký dôraz potvrdzuje aj čerstvo zverejnená prvá skica interiéru. Už na prvý pohľad je jasné, že interiér novinky sa bude niesť v modernom, minimalistickom duchu, ktorému vládnu rovné línie doplnené o dva veľké displeje a moderný hranatý volant.

Novinka bude podľa všetkého disponovať masážnymi sedadlami s elektrickým ovládaním, či head-up displejom premietajúcim informácie na čelné sklo. Okrem iného by sme vo výbave Australu mali nájsť aj natáčanie zadnej nápravy 4Control, LED svetlomety s funkciou Matrix, alebo 360 stupňovú parkovaciu kameru.

Austral Renault

Zaujímavosťou interiéru sú nenápadné výduchy klimatizácie, ktoré svojim tvarom nenarúšajú minimalistický a moderný vzhľad kabíny. Digitálny prístrojový panel dostane podľa všetkého panel o veľkosti vyše 12 palcov, ktorému bude sekundovať na výšku orientovaný, 12 palcový displej zábavného systému.

Austral Renault

Samozrejmosťou bude zrkadlenie smartfónu pomocou Apple CarPlay a Android Auto. Finálny vzhľad interiéru a celej novinky Austral uvidíme počas oficiálneho predstavenia, ktoré by sa mohlo konať už v priebehu najbližších mesiacov. Nechajme sa teda prekvapiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok