Volkswagen Taigo spoznal slovenské ceny. Na akej sume začína základná verzia?

Štýlový mestský crossover s kupé karosériou od Volkswagenu spoznal slovenské ceny. Aký motor poháňa základ ponuky?

Volkswagen Taigo spoznal slovenské ceny. Na akej sume začína základná verzia?
Foto: Volkswagen

Najlacnejšie VW Taigo s manuálnou prevodovkou a jednolitrovým TSI motorom s výkonom 110 konských síl vás bude stáť 17990 eur. Rovnako vybavené Taigo v základnej verzii Life s automatickou prevodovkou DSG vychádza na Slovensku na 19590 eur. Už v štandarde dostanete predné a zadné LED svetlomety, multifunkčný volant, parkovacie senzory či asistenčný systém Front Assist a Lane Assist.

Taigo Foto: Volkswagen

Druhou výbavou v ponuke je verzia Style, ktorá začína na sume 20190 eur. Za túto sumu dostanete motor 1.0 TSI s výkonom 110 koní a manuálnou prevodovkou. Rovnakú výbavu, no s motorom 1.5 TSI s výkonom 150 koní a automatickou prevodovkou dostanete za príjemných 23490 eur. Štandardom tejto výbavy sú 17 palcové disky kolies, adaptívne LED svetlomety IQ.Lights, adaptívny tempomat Travel Assist či väčší displej infotainmentu.

Taigo Foto: Volkswagen

Vrchol ponuky tvorí výbava R-Line, ktorej ponuka opäť začína s motorom 1.0 TSI a manuálnou prevodovkou. Za takúto kombináciu si značka pýta 20290 eur. V prípade, ak siahnete po motorizácii 1.5 TSI s automatickou prevodovkou a výkonom 150 konských síl, automobilka vám naúčtuje 23590 eur.

Taigo Foto: Volkswagen

R-Line dostane okrem iného aj rozdielne, športovo ladené nárazníky s ostrejšími tvarmi a väčšími nasávacími otvormi. Štandardom je taktiež čierny strop, športové sedadlá, Travel Assist a LED hmlové svetlomety.

Na želanie je možné pridať audiosystém Beats, navigáciu, strešné okno, dvojzónovú klimatizáciu či ťažné zariadenie a mnoho dalších príplatkových položiek.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok