Cadillac zverejnil prvé zábery zachytávajúce športový Escallade

TA3/SZ
4.2.2022 11:00

Cadillac onedlho predstaví športovú verziu modelu Escallade. Automobilka už zverejnila prvé zábery, ktorými priťahuje pozornosť na další model s písmenom ,,V” v názve

Cadillac zverejnil prvé zábery zachytávajúce športový Escallade
Cadillac

Cadillac len nedávno zverejnil video zachytávajúce mohutný zvukový prejav športovo ladeného SUV Escallade. Vtedy sme však okrem predných svetlometov nemali šancu vidieť celkový vzhľad novinky. To sa však teraz mení, keďže automobilka najnovšie zverejnila prvé zábery zachytávajúce podobu nového Cadillacu V-Series.

Escallade Cadillac

Na prvý pohľad hneď zaujmú rozmery a proporcie auta, ktoré sú s modelom Escallade späté od nepamäti. Prednej časti dominuje obrovská maska chladiča v tvare loga automobilky, čo je zaujímavý detail, ktorá je lakovaná čiernou lesklou farbou.

Prednú časť dotvárajú pomerne úzke svetlomety, pod ktorými nájdeme po bokoch nárazníku umiestnené svetlá denného svietenia. V zadnej časti auta si takmer okamžite všimnete vcelku agresívne pôsobiaci difúzor, do ktorého je zasadená štvorica koncoviek výfukového systému.

Escallade Cadillac

Automobilka však doposiaľ nezverejnila zábery interiéru, technické informácie a ani použitú pohonnú jednotku. Dá sa však predpokladať, že novinka dostane nový podvozok, ktorý bude ladiť k športovému duchu auta. Pod prednou kapotou pravdepodobne uvidíme 6.2 litrový osemvalec, ktorého výkon sa môže pohybovať aj nad hranicou 600 konských síl, no zatiaľ ide len o dohady.

Escallade Cadillac

Všetky presné parametre, technické riešenia a bližšie informácie sa dozvieme až pri oficiálnom predstavení, ktoré by sa malo odohrávať ešte v priebehu jari roku 2022.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok