Cadillac Escalade V-Series priťahuje pozornosť burácajúcim zvukom. Aký motor bude mať novinka pod kapotou?

TA3/SZ
24.1.2022 11:00

Cadillac začína s postupným odhaľovaním výkonnej verzie modelu Escalade s prívlastkom V-Series. Novinka najnovšie ukázala mohutný zvukový prejav. Ako bude znieť?

Cadillac Escalade V-Series priťahuje pozornosť burácajúcim zvukom. Aký motor bude mať novinka pod kapotou?
YouTube Autoblog

Nový Cadillac Escalade je tu s nami už takmer dva roky. O výkonnom variante sa povrávalo už od jeho príchodu. Teraz však uzrelo svetlo sveta video, ktoré príchod Escallade s písmenom ,,V” v názve potvrdzuje. Vidieť na ňom môžte len svetlá iných modelov Cadillac doprevádzajúce mohutný Escalade uprostred, ktorý púta pozornosť revom svojho motora.

Presné špecifikácie pohonu zatiaľ zverejnené neboli, no podľa zvuku sa dá s určitosťou povedať, že pôjde o mohutný V8 motor s veľkým objemom, ktorý môže byť navyše dopovaný buď kompresorom, alebo turbodúchadlom.

Výkon s veľkou pravdepodobnosťou presiahne hranicu 500 konských síl. Na všetky bližšie informácie si budeme musieť počkať do oficiálneho predstavenia, ktoré sa podľa všetkého odohrá už onedlho. Zatiaľ si môžte spomínaný, uchu lahodiaci zvukový prejav novinky vychutnať v priloženom videu.

Témy: Cadillac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok